30 Aralık 2012 Pazar

Üzülmeyin, Silinen Dosyalarınızı Geri Getirin!


Dosya-Kurtarma-Programlari
Bazen yanlışlıkla, bazende çeşitli nedenlerden dolayı sildiğiniz dosyalarınızın arkadasından üzülmenize gerek yok. Bu yazımda paylaşacağım 8 adet kaliteli  programı ile silinen dosyalarınızı geri getirme şansına sahipsiniz. Silerken tamamen silindiğini, yok olduğunu düşündüğünüz dosyalarınız aslında silinmez. Sadece dosyanın hard diskte bulunduğu alan tekrar yazılabilir bir alan haline getirilir. Bu sayede bu alan işletim sistemi tarafından boş olarak algılanır.
İşte bu silindiğini düşündüğünüz ve aslında tamamen silinmeyen dosyalarınızı bu yazımda paylaşacağım 8 adet dosya kurtatma programı ile geri getirebilirsiniz. Bu programlar hard diskinizi tamamen tarıyarak işletim sisteminin size göstermediği ve aslında hard diskte var olan dosyalarınızı size gösterirler. Ve eğer bu sildiğiniz dosyalarınızın üzerine işletim sistemi tarafından başka dosyalar yazılmamışsa, program bunları tekrar eski haline getirebilir.
İşte silinen dosyalarınızı geri getirebilecek 8 adet kaliteli dosya kurtarma programı:

1.  Recuva

2. PC Inspector File Recovery

3. Pandora Recovery

4. File Restore Plus

5. Disk Digger

6. WinMend Data Recovery

7. iCare Recovery

8. Recover My Files

Yine sizde bildiğiniz ve tavsiye ettiğiniz dosya kurtarma programlarını aşağıdaki yorum formundan bizimle paylaşabilirsiniz :)