14 Mart 2013 Perşembe

Happy Aging Face Doğal Maddelerle Organik Botoks

Happy Aging Face
Doğal Maddelerle Organik Botoks
Bir buçuk saat içinde hatta bir öğle tatilinde bile kolayca uygulanabilecek bir yöntem olan Organik Botoks ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen %100 doğal maddelerin cildinize nüfuz etmesi ve cildinizin anında gergin, canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanması sağlanıyor.
Yıllara meydan okumak için acısız, iğnesiz bir çözüm arıyorsanız uzmanlar Organik Botoks’u öneriyorlar. Bir buçuk saat içinde hatta bir öğle tatilinde bile kolayca uygulanabilecek bir yöntem olan Organik Botoks ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen %100 doğal maddelerin cildinize nüfuz etmesi sağlanarak cildiniz anında gergin, canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanıyor. Uygulanan yöntemin hiçbir yan etkisi yok ayrıca mimiklerde de donuk ve ifadesiz görüntüye yol açmadığı için aynı gün işinize dönebilirsiniz.
Organik Botoks’da kullanılan doğal maddeler cilde Meso-Myo-Poratation sistemi (Düşük Elektrik Dalgaları) ile nüfuz ettiriliyor ve kasları dondurmak yerine kırışıklıkların açılması sağlanıyor. Bu yöntem, bildiğimiz botoks gibi iğnelerle yapılmıyor, işlem için özel olarak tasarlanmış Meso-Myo-Poratation kullanılması gerekiyor.
Organik Botoks Nedir? Bildiğimiz Botoks Yönteminden Farkı…
Normal Botoks cilde uygulanan maddelerin içeriği nedeni ile kasların dondurulmasına neden oluyor. Kas işlevini kaybettiği için normal görüntüden uzaklaşılmış oluyor. Organik Botoks işleminde ise kullanılan maddeler %100 doğal maddelerden oluşuyor. Meso-Myo-Poratation sistemi ile kası dondurmak yerine kasın yol açtığı kırışıklığın açılmasını sağlıyor. Sanatçıların tercih ettiği sistem olmasının nedeni ise mimiklere ve doğallığa zarar vermemesidir.
Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanan Organik Botoks, bir yıl kalıcılığını koruyor.
Bu hafta sizlere, cilde doğal gençlik kazandıran bir sistemden bahsettim!
Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile…
Int. Dipl. Kozmetisyen
Nesrin SÜRER